ÖNTÖZŐRENDSZEREK ÉS SZIVATTYÚK


A következő oldalak információs jellegűek. Céljuk, hogy alapinformációkat nyújtsanak az érdeklődők számára az öntözőrendszerek bonyolultságáról és segítséget adjanak a kivitelezők és megrendelők közötti párbeszéd során.

Az öntözőrendszerek tervezését és kivitelezését csak szakember végezze!

A szakszerűen megtervezett és kivitelezett automata öntözőrendszer egy bonyolult rendszer. Úgy kell megtervezni, hogy megfeleljen a szigorú technikai feltételeknek, különben nem működik megfelelően, és megtakaritás helyett fölöslegesen fogyasztja az ön idejét és pénzét.

Hogyan küszöböljük ki a száraz illetve a túlzottan átitatott  füves területek kialakulását? Fontos, hogy megfelelő szakember tervezze és kivitelezze az öntöző rendszert.
Ez a módja annak, hogy elkerülje a laikus kísérletezéseket az ön kertjében. A kirívóan alacsony anyag és munkaköltség általában a minőség rovására megy.

Cégünk célja, hogy csak megbízható kivitelezőkön keresztül forgalmazza az öntözéstechnikai termékeket.

Az általunk forgalmazott kiváló minőségű öntöző rendszerek világszerte jól ismertek /Hunter, Toro, K-Rain, Rain-Bird/
Kínálunk családi házakba, sportlétesítményekbe, közterületekre telepítendő automata öntözőberendezések kivitelezéséhez szükséges termékeket.

Széles kínálattal rendelkezünk kiegészítő termékekből is: PE- csövek, idomok és egyéb összekötők, szűrők, PE- aknák.

Kínálunk mikro öntözéshez szükséges termékeket, csepegtetőket, csepegtető csöveket, szórófejeket nagy területű öntözőrendszerekhez.

Cégünk szolgáltatása a szaktanácsadás.


KÍNÁLATUNKBÓL

Archívum